دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۹۶۸
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۰

داوود پاشا ؛ خورشت سنتی ترکیه(+ویدئو)

خورشت داوود پاشا یکی از غذاهای سنتی کشور ترکیه است که از گوشت چرخ‌کرده، پیاز، نعناع و رب انار درست می‌شود و طعمی ملس یا ترش دارد.
 
 

آوای خزر: داوود پاشا یکی از معروف‌ترین خورشت‌های کشور ترکیه است که در ایران هم طرفداران بسیاری دارد. شاید دلیل اینکه این خورشت در ایران با استقبال روبرو شده است، این باشد که طعم آن شباهت زیادی به خورشت فسنجان دارد. خورشت داوود پاشا علاوه بر شباهت ظاهری، در مواد هم شباهت زیادی به خورشت فسنجان با گوشت قلقلی دارد.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ‌کرده: ۶۰۰ گرم
  • پیاز: 2 عدد
  • رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر نعناع خشک: یک قاشق سوپ‌خوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

داوود پاشا ؛ خورشت سنتی ترکیه(+ویدئو)

ابتدا باید گوشت‌های قلقلی را درست کنید. برای این کار یکی از پیازها را رندۀ ریز کنید و با گوشت چرخ‌کرده و مقداری نمک و فلفل خوب ورز دهید تا منسجم و یکدست شود.

سپس از آن به اندازۀ گردو برداشته و گوشت قلقلی درست کنید. پس از اینکه تمام کوفته‌های قلقلی‌ را آماده کردید، آن‌ها را یک ساعت در یخچال بگذارید.

پیاز دیگر را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود.

سپس مقداری زردچوبه و نعناع خشک به آن افزوده و تفت دادن را ادامه دهید تا یکدست شوند. وقتی نعناع خشک نرم شد، کوفته‌های قلقلی را اضافه کنید.

کوفته‌ها را با دقت سرخ کنید. رب انار را در یک یا 2 لیوان آب جوش بریزید و خوب مخلوط کنید تا رقیق شود. سپس در قابلمه بریزید.

مواد را تفت دهید تا رب انار به خورد کوفته‌ها برود. سپس در قابلمه را بگذارید تا آب اضافی با حرارت ملایم تبخیر شود و خورشت روغن بیندازد.

طعم خورشت را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.

پس از اینکه خورشت آماده شد، آن را با برنج سرو کنید.

توجه داشته باشید که خورشت داوود پاشا ملس سرو می‌شود. اگر رب انار ترش است، با اضافه کردن مقداری شکر، طعم آن را متعادل کنید.

نکات:

داوود پاشا ؛ خورشت سنتی ترکیه(+ویدئو)

خورشت داوود پاشا با گوشت قرمز طبخ می‌شود. ولی اگر منع مصرف گوشت قرمز دارید، می‌توانید آن را با مرغ هم تهیه کنید. کافی است به‌جای ۶۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده حدود ۶۰۰ تا 800 گرم گوشت مرغ اضافه کنید.

گوشت مرغ را به دو صورت می‌توان در این خورشت استفاده کنید.

روش اول استفاده از گوشت تکه‌ای مرغ و روش دوم استفاده از گوشت چرخ‌کردۀ مرغ است. بهتر است برای زیبایی بیشتر خورشت، از گوشت چرخ‌کردۀ مرغ استفاده کنید.

منبع: دلتا پیام

انتهای پیام/1000

خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما