دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۸۶۶۷
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۹

پیش بینی درآمد ۲۱۰ میلیاردی باغداران مازندرانی از برداشت خرمالو

پیش بینی می‌شود باغداران مازندرانی امسال از برداشت خرمالو ۲۱۰ میلیارد ریال درامد کسب کنند.

به گزارش آوای خزر خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران ، معاون باغبانی جهاد کشاورزی مازندران به افزایش ۱۰ درصدی تولید خرمالو در استان اشاره کرد وگفت: پیش بینی می‌شود امسال از ۴۵۰ هکتار از باغ‌های استان ۸ هزار و ۴۰۰ تن خرمالو برداشت شود.
مولایی افزود: پیش بینی می‌شود باغداران مازندرانی امسال از برداشت خرمالو ۲۱۰ میلیارد ریال درامد کسب کنند.
او به تازه خوری بیش از ۹۰ درصد میوه خرمالو، دوام کم و نیاز به انبار‌های یخچال دار برای ذخیره سازی اشاره و گفت: از آنجا که انبار مختص ذخیره خرمالو در مازندران نداریم بیش‌تر آن تازه خوری و مقداری در فضای خالی انبار سایر محصولات ذخیره می‌شود.
معاون باغبانی جهاد کشاورزی مازندران افزود: برداشت خرمالو در مازندران از اواخر مهر ماه آغاز شد و تا دهه سوم آبان ادامه دارد.
درخت خرمالو از نوع گیاه گلدار دولپه‌ای که با پیوند تکثیر می‌شود و در شرایط مناسب تا ۱۰۰ سال عمر و ۲ تا ۹ متر رشد می‌کند و از گونه‌های بومی مناطق گرمسیر و معتدل است که به ۳ روش شامل سیبی، پهن یا گوجه‌ای و موزی تولید می‌شود.
 
 
 
خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار