آوای خزر/ ساندویچ ماکارونی یکی از خاطرات خوب کودکی همه ما میباشد و طرز تهیه آسانی دارد. شما میتوانید ساندویچ ماکارونی را برای دورهمی و تولدها و حتی پیک نیکها درست کنید و یا حتی میتوانید برای یک میان وعده خوب برای کودکان خود در مدرسه تهیه کنید.

شما برای تهیه ساندویچ ماکارونی از هر نوع فرمی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید و به دلخواه میتوانید به آن پنیر ذوب شده اضافه کنید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ ماکارونی
ماکارانی فرمی ۱ بسته
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
قارچ ۱۰ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری
خیارشور به مقدار لازم
کاهو یا کلم خرد شده به مقدار لازم
گوجه فرنگی ۲ عدد
نان باگت به مقدار لازم
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، آویشن، دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه ساندویچ ماکارونی
مرحله اول: تفت دادن پیاز و گوشت
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با مقداری زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و فلفل سیاه را افزوده و هم بزنید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

مرحله دوم: افزودن قارچ و رب
فلفل دلمه را به صورت دلخواه خرد کنید و به گوشت اضافه کنید و هم بزنید سپس قارچ اسلایس شده را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود در انتها رب را بریزید و تفت دهید تا رب خوش رنگ شود در ادامه نمک و ادویهها را بریزید و خوب هم بزنید تا مواد خوش رنگ شود میتوانید برای رنگ بیشتر رب کمی آب جوشیده بریزید تا رب خوب رنگ باز کند.
مرحله سوم: آماده سازی ماکارونی
داخل یک قابلمه آب را ریخته و مقداری نمک و زردچوبه و روغن بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاد سپس ماکارونی را دلخواه را بریزید و صبر کنید تا ماکارونی نرم شود سپس ماکارونی را آبکش کنید.
مرحله چهارم: پخت ماکارونی
کف قابلمه مقداری روغن ریخته و ته دیگ مورد نظر را بریزید و کمی ماکارونی و کمی مواد میانی ریخته و مواد هم بزنید به همین ترتیب همه مواد را بریزید و ماکارونی را برای ۴۵ دقیقه دم بگذارید.
مرحله پنجم: تهیه ساندویچ ماکارونی
بعد از پخت نان باگت را برش بزنید و مقداری ماکارونی را به همراه کاهو گوجه و خیارشور خرد شده قرار دهید و با سس کچاب میل کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه ساندویچ ماکارونی خانگی
* میتوانید از مخلوط گوشت و سویا استفاده کنید.
* افزودن دارچین اختیاری میباشد.
* اگر ماکارونی کم رب دوست دارید میتوانید رب را کمتر بریزید.
* ماکارونی را بیش از حد نگذارید تا بجوشد، زیرا ماکارونی خمیری میشود.
* به دلخواه از هر نوع نانی میتوانید استفاده کنید فقط باید تازه باشد تا بر اثر حرارت ماکارونی پاره نشود./برترین
انتهای پیام/1005