دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۴۰۶۸
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۱
استاندار مازندران:

زباله‌سوز ساری تا پایان دی‌ماه ۱۴۰۳ باید به بهره‌برداری برسد/خلع‌ید پیمانکار زباله‌سوز ساری در صورت ادامه‌ی تعلل

زباله‌سوز ساری تا پایان دی‌ماه ۱۴۰۳ باید به بهره‌برداری برسد/خلع‌ید پیمانکار زباله‌سوز ساری در صورت ادامه‌ی تعلل
نماینده عالی دولت در مازندران گفت با اشاره به اینکه رئیس جمهور شهید بر تکمیل زباله‌سوز در شهر ساری تاکید کرده بودند، گفت: این پروژه باید با فعالیت جهادی تا پایان دی‌ماه سال‌جاری به بهره‌برداری برسد در غیر اینصورت مجبور به خلع ید و واگذاری این پروژه به هستیم.
زهرا شریفی - آوای خزر: یوسف نوری صبح امروز سه‌شنبه در جلسه پیگیری پروژه زباله سوز ساری که با حضور شهردار ساری، شرکت TTS و سازمان بسیج سازندگی در سالن شهید رجایی استانداری برگزار شد ضمن تسلیت شهادت خادم الرضا آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی؛ رئیس جمهور و همراهان او، از همان ابتدای جلسه بدون تعارف برای مسئولان مربوطه برای تکمیل نیروگاه زباله‌سوز مرکز استان ضرب‌الاجل ۶ ماهه تعیین کرد.

وی با بیان اینکه رئیس جمهور شهید در سفر به استان در جلسه شورای اداری با اشاره به تعیین زمان‌بندی بر تکمیل زباله سوز در شهر ساری تاکید کرده بودند؛ او نیز بر لزوم بهسازی و احداث راه دسترسی به زباله سوز ساری تاکید کرد و افزود: این پروژه باید با فعالیت جهادی تا پایان دی‌ماه سال‌جاری به بهره‌برداری برسد.

استاندار مازندران با بررسی بسته اجرایی این پروژه و تعیین الگوی راهبری مدیریت مربوط به پسماند با قدرت، قوت و اختیار تام، گفت: قبل از این قول‌هایی مبنی بر افتتاح این پروژه داده شد اما با گذشت دو سال همچنان این پروژه ناتمام است؛ این خوب نیست باید فعالیت‌ها و قول‌ها بر اساس منطق باشد.

نوری با تاکید بر اینکه هرگونه موانع سر راه این پروژه باید برداشته شود، به موضوع پسماند استان اشاره کرد و افزود: تلاش داریم سایت پسماند را به ۸ تا ۱۰ سایت برسانیم اعتقاد داریم بیشتر از این باشد اراضی را اشغال می‌کند.

وی ادامه داد: از زباله‌هایی که قابل هضم هستند می‌توان برای بازیافت در چرخه‌های کشاورزی استفاده کنیم در غیر اینصورت می‌توان از آن‌ها برای دیگر صنایع استفاده کرد.

نوری آموزش و فرهنگ‌سازی را مهم‌ترین اقدام ر حوزه کاهش پسماند دانست و افزود: در این مورد می‌توان از ظرفیت خانواده‌ها، نوآموزان، دانش‌آموزان، دانشجویان و گروه‌های مردمی و زیست محیطی برای تفکیک زباله از مبدا استفاده کنیم و این موضوع در اولین شورای اداری به مدیران دستگاه‌های اجرایی ابلاغ خواهد شد.

استاندار مازندران گفت: روند اجرایی این پروژه بسیار طولانی شده و در صورتی‌که وضعیت فعلی ادامه پیدا کند، مجبور به خلع ید و واگذاری این پروژه هستیم.

انتهای پیام/۱۰۰۴/
خبرنگار: آزاده بابانژاد
نظرات شما