دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۲۶۸۰
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۲

مداوای سرفه با ترکیب عصاره گل ختمی و زنجبیل

سرفه یک مکانیسم طبیعی سیستم تنفسی است اما گاهی به علت شدت آن باعث ناراحتی و اشکال در فعالیت اجتماعی فرد می شود.

به گزارش آوای خزر، به نقل از سیناپرس، یکی از علل آن برونشیت حاد است که باعث التهاب مجاری هوایی و سرفه شده که می تواند تا هفته ها باقی بماند. اثر ترکیبی دارویی گل ختمی و زنجبیل ( محلولی که حاوی گیاه گل ختمی و زنجبیل است) با کم کردن التهاب در بیماران باعث کاهش حملات سرفه و درد قفسه سینه در بیماران می شود.

نتایج نشان می دهد که ترکیب قطره زنجبیل و گل ختمی باعث بهبود در سرفه بیماران در عرض 10 روز از شروع برونشیت حاد شده و باعث می شود متعاقب عفونت تنفسی فوقانی، درد قفسه و سرفه، زودتر از موعد بهبود یابد.

در بررسی که روی اثر ضد سرفه زنجبیل در کم کردن علایم آسم انجام شد، پژوهشگران دریافتند با کم کردن ریفلاکس و آسم، یک مرحله از شدت آسم کاهش می یابد. همچنین علایم برونشیت و سرفه نیز به طور بارزی کاهش خواهد یافت.

اگرچه گیاهان متعدد دیگری ممکن است وجود داشته باشند که با مکانسیم های مختلف باعث کاهش سرفه شوند که از آن جمله می توان زرشک را نام برد که باعث بهتر شدن عملکرد ایمنی شده و از ایجاد عفونت جلوگیری می کند. همچنین نعنای وحشی با کم کردن احتقان و تسکین دادن سرفه می تواند باعث بهبودی فرد شود. روغن نارون قرمز، گزنه تیغ دار، سیر و شیرین بیان از دیگر داروهایی هستند که نیاز به بررسی بیشتری دارند.

با توجه به اینکه برونشیت حاد یکی از 10 بیماری است که نیاز به توجهات پزشکی دارد و باعث مراجعه مکرر بیمار به پزشک و اختلال در فعالیت روزمره و غیبت کاری می شود. این بیماری در محیط خانواده با اختلال در خواب باعث عدم آرامش در خواب شبانه می شود و از طرفی داروهای مختلف که در درمان علایم برونشیت عفونی و ویروسی به کار رفته، چندان در سیر بیماری اثری نداشته است، لذا کیفیت زندگی و کم شدن شدت سرفه در طی درمان اهمیت دارد که نیاز به درمان های بی خطر و مورد قبول بیماران است بنابراین سعی و تلاش باید در جهت پیدا کردن داروهای گیاهی کم عارضه و احیای طب سنتی باشد.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: سرفه
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار