دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۴۵۶۰
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۱
در سومین جشنواره ملی مهارت اعلام شد

بابایی‌کارنامی؛ سفیر مهارت/ افتتاح دو طرح مهارتی/مهارت‌آموزی آری، دانشگاه‌محوری نه

بابایی‌کارنامی؛ سفیر مهارت/ افتتاح دو طرح مهارتی/مهارت‌آموزی آری، دانشگاه‌محوری نه
سومین جشنواره ملی مهارت خبر‌های خوشی داشت؛ از انتخاب سفیر مهارت تا افتتاح کارگاه‌های مهارتی هوش مصنوعی و تدوین بیش از ۴٠٠ استاندارد آموزشی با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی.

آوای خزر - تهران - فرزانه حسنی: سومین جشنواره ملی مهارت امروز دوشنبه هشتم مردادماه با حضور سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سالن همایش‌های بین المللی صداوسیما برگزار شد. در حاشیه این مراسم  مهرداد عظیمی معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه جشنواره محل عرضه توانمندی است، اظهار کرد: یکی از توانمندی‌های سازمان، سرمایه‌های انسانی سازمان هستند که در چنین مراسمی به شکل نمادین از  برخی از همکارانمان در بخش‌های مختلف سازمان که بر اساس ارزیابی‌ها درخشیدند و موفقیت کسب کردند در حضور مقامات عالی کشوری تقدیر می‌شوند، فلذا یکی از  بخش‌های مهم این جشنواره، همین موضوع می‌باشد.

وی افزود: در این جشنواره‌ها فرصتی ایجاد می‌شود که گوشه‌ای از عملکرد سازمان بیان، ظرفیت‌ها معرفی و  فرصتی مهیا می‌شود که مطالبات به حق سازمان را به سمع و نظر مسئولین امر برسانیم که همه این موارد فوق در این جشنواره لحاظ شد.

دو افتتاحیه مهم در جشنواره ملی مهارت

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در ادامه خاطرنشان کرد: در این همایش دو افتتاح خیلی خوب صورت گرفت که یکی بهره برداری از ۳۱ کارگاه آموزش‌های مهارتی در حوزه هوش مصنوعی رونمایی شد که ناگفته نماند در روز گذشته رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در مراسم تنفیذ رئیس جمهور به این موضوع تاکید بسیار داشتند و دیگر اینکه تدوین بیش از ۴٠٠ استاندارد آموزشی که از ماموریت‌های سازمان فنی و حرفه‌ای می‌باشد که امروز برای ما عددی قابل قبولی در این بخش است.

عظیمی گفت: ۱۱ هزار ۷٠٠ استاندارد آموزشی در این سازمان به ثبت رسیده که حدود ۶ هزار مورد آن در دولت سیزدهم تدوین شده است.

بابایی‌کارنامی؛ سفیر مهارت/ افتتاح دو طرح مهارتی/مهارت‌آموزی آری، دانشگاه‌محوری نه
درخواست بسیاری از کشور‌ها برای آموزش‌های مهارت

وی با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای رتبه اول برنامه تحولی را در مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دست آورده است، افزود: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بر اساس نگاه و تفکر جهادی در حوزه ماموریت هایش موفق عمل کرد و جایی از کشور دغدغه مردم و حاکمیت کار است شجاعانه ورود پیدا می‌کند و در جهت رفع دغدغه دولت که موضوع آن اشتغال مطرح است پیشتاز هستیم.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه بیش از ۶۰ درصد آموزش مهارت توسط بخش خصوصی است، خاطرنشان کرد: با تلاش سازمان آموزش فنی و حرفه ای، همراهی دولت، حمایت وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی و نگاه مجلس شورای اسلامی پس از انتظار ۵۰ ساله، اساسنامه این سازمان به تصویب رسید که بند‌های هجده گانه این اساسنامه هر کدام در راستای تحول در حوزه آموزش مهارت موثر خواهند بود.

وی تصریح کرد: با عقد قرارداد الزام آور همکاری با معاونت توسعه اشتغال را در حوزه اشتغال زایی در دستور کار داشته ایم فلذا بیش از ۷۹ درصد آموزش‌های فنی و حرفه‌ای یا فرد را دارای درآمد می‌کند یا درآمد‌ها و مهارت افراد را بیشتر می‌کند.

عظیمی گفت: ما مکلف به افزایش توانمندی نیروی کار و گروه‌های اجتماعی هستیم، این سازمان به این دلیل و برای توسعه مهارت و صدور آن به دیگر کشور‌های جهان، دیپلماسی مهارت را دنبال کرده ایم فلذا به این واسطه امروز تعدادی از کشور‌ها از این سازمان درخواست ارائه مهارت‌های فنی و همکاری‌های دو جانبه را دارند.

بابایی‌کارنامی؛ سفیر مهارت/ افتتاح دو طرح مهارتی/مهارت‌آموزی آری، دانشگاه‌محوری نه
جامعه باید به سمت «مهارت آموزی» برود

علیرضا منادی سفیدان، رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با اشاره به مراحل تدوین برنامه هفتم توسعه، اظهار کرد: بر اساس برنامه ششم کشور، آموزش عالی باید در طول این برنامه ۳۰ درصد از کل آموزش‌ها را به آموزش مهارتی و آموزش و پرورش هم ۵۰ درصد تخصیص می‌داد، ولی متاسفانه این امر محقق نشده است.

وی افزود: بر اساس پیش بینی‌های جهانی تا سال ۲۰۲۷ حدود ۸۳ میلیون شغل از دست می‌رود و ۶۹ میلیون شغل جدید ایجاد می‌شود فلذا ۱۴ میلیون شغل ناشی از تورم جهانی، رکود و هوش مصنوعی از بین می‌رود و این امر یعنی ما باید خود را برای شرایط جدید آماده کنیم.

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: مهارت ابتدا از نهاد خانواده آغاز می‌شود ولی امروز بخش‌های زیادی از مهارت‌های جدید در میان فرزندان، توسعه یافته است در حالی که بین والدین این طور نیست و این باعث شکاف بین آنها می‌شود فلذا والدین باید مهارت‌های مختلف را کسب کنند تا این فاصله از بین برود.

وی تصریح کرد: آموزش مهارت‌های جدید باید برای حل مشکل اشتغال و مشکلات کلی جامعه افزایش یابد و کل جامعه مهارتی شود.

منادی سفیدان در ادامه با اشاره به مسئله استفاده از فضای مجازی، عنوان کرد: خانواده‌ها باید نسبت به فضای مجازی اطلاعات بیشتری کسب و فاصله اطلاعاتی خود را در این زمینه با فرزاندانشان کم کنند.

وی تصریح کرد: آموزش مهارتی باید برای همه اعضای خانواده‌ها باشد ولو اینکه جهل مرگ است، هر کس ماهر نباشد آسیب می‌بیند.

این نماینده مجلس در ادامه اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی معتقد است تمام مهارت‌ها در بین اقشار باید رشد یابد فلذا در سفر به فرانسه و آلمان متوجه شدم فقط ۱۸ درصد جوانان دانشگاه می‌روند و بقیه مهارت آموزی می‌کنند ولو اینکه مهارت باید از ابتدا در دبیرستان‌ها آموزش داده شود، زیرا زنجیره تامین آموزش یکپارچه است.

منادی سفیدان گفت: اساس کار ما مهارت است و اساس مهارت بهره وری می‌باشد.

بابایی‌کارنامی؛ سفیر مهارت/ افتتاح دو طرح مهارتی/مهارت‌آموزی آری، دانشگاه‌محوری نه
مأموریت‌های جدید برای آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای تعریف شود

علی بابایی کارنامی، رئیس کمیسیون اجتماعی و نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز در سخنانی اظهار کرد: موضوع مهارت امروز یکی از بدیهیات حوزه کار است، فلذا در گذشته در این بخش غفلت‌هایی وجود داشت، اما امروزه مهارت راهکاری برای برون رفت از مسائلی است که در حوزه بازار کار با آن مواجه هستیم چه بسا مسئولیت کار را به مردم واگذار کرده که ضرورت آن داشتن مهارت از سوی افراد است و مردم باید اهلیت کار را درک کنند.

این نماینده خانه ملت در ادامه خاطرنشان کرد: مهارت با نگاه مردم سالاری و مردم محوری در اقتصاد باید مورد توجه متولیان امر از جمله مجلس شورای اسلامی باشد، بنابراین از برنامه هفتم توسعه تکالیف هر نهاد به طور شفاف مشخص شده است فلذا ناگفته نماند به مردم ماهی ندهیم بلکه به آنها ماهیگیری را یاد دهیم.

وی تصریح کرد: باید به سمتی حرکت کرد که اشکالات رفع و به مرور با راه اندازی آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای امور به مردم واگذار شود. در این راستا نیاز است تا ماموریت‌هایی تعریف شود.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در ادامه عنوان کرد: کمیسیون اجتماعی در نظر دارد تا به سرعت جهش را در این بخش ایجاد کند و همچنین نمایندگان خانه ملت در مجلس یازدهم و دوازدهم با توجه به تجربه انقلابی گری با رویکرد رهبری در کنار فنی و حرفه‌ای حرکت را آغاز کرده اند.

بابایی کارنامی در پایان گفت: نمایندگان مجلس در کنار مردم به دولت چهاردهم کمک خواهند کرد تا کشور به این مهم دست پیدا کند و ما بعنوان سفیران مهارت برای اصلاح روند کار‌ها در کنار مردم هستیم.

به گزارش آوای خزر، علی بابایی کارنامی در سومین جشنواره ملی مهارت، بعنوان سفیر مهارت انتخاب شد و نشان ملی مهارت را از دکتر سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دریافت کرد. تعدادی از برترین‌های حوزه مهارت کشور نیز تقدیر شدند.

انتهای پیام/۱۰۰۲/

خبرنگار: فرزانه حسنی
نظرات شما
آخرین اخبار