دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۸۶۱
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۷

کوکیز زنجبیلی با شیره‌ی خرما

در ادامه آموزش انواع شیرینی و کیک، امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک کوکیز لذیذ آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه، با ما همراه باشید.

آوای خزر ؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک کوکیز لذیذ آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه، با ما همراه باشید.

 

کوکیز زنجبیلی با شیره‌ی خرما

مواد لازم:

آرد: دو و نیم پیمانه

دارچین: یک قاشق چایخوری

پودر زنجبیل: یک قاشق چایخوری

کره: 50 گرم

شکر قهوه‌ای: یک پیمانه

بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

نمک: کمی

زنجبیل تازه‌ی رنده شده: یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ: یک عدد

شیره‌ی خرما: یک سوم پیمانه

پودر خردل: نصف قاشق چایخوری

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

کوکیز زنجبیلی با شیره‌ی خرما

طرز تهیه:

کره و شکر را در ظرفی ریخته و مخلوط می‌کنیم.

تخم مرغ و وانیل را به مواد قبلی افزوده و هم زدن را ادامه می‌دهیم.

شیره‌ی خرما و زنجبیل تازه را به مخلوط قبلی می‌افزاییم.

آرد را به همراه پودر زنجبیل، بکینگ پودر، خردل، دارچین و نمک مخلوط کرده و به مواد قبلی می‌افزاییم.

مواد را خوب مخلوط می‌کنیم.

دایره‌هایی کوچک از خمیر جدا کرده و روی سطحی صاف، آنها را پهن می‌کنیم. سپس آنها را در سینی فر می‌چینیم.

سینی را به مدت هشت دقیقه در فر با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، قرار می‌دهیم.

 

منبع: fatafeat

 
خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار