دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۵۷۸
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۳
مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران:

رویکرد اصلی آموزش‌وپرورش مازندران در سال جدید؛ احیای فرهنگ نماز

مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران با تأکید بر این‌که رویکرد اصلی معاونت پرورشی استان در سال جاری «احیای نماز» است، گفت: جلسات ما نباید فقط به اهمیت نماز بپردازند، بلکه باید به‌عنوان اتاق فکر، راهکار‌های اجرایی و برنامه‌ریزی دقیق برای ترویج فرهنگ نماز و قرآن در مدارس ارائه دهند.

به گزارش آوای خزر، فریدون کلبادی‌نژاد، مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران در جلسه شورای نماز و عترت این اداره‌کل که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در مازندران، آیت‌الله محمدی‌لائینی برگزار شد، با تأکید بر لزوم تحول در نوع نگاه به مسئله نماز اظهار داشت: وقتی به قرآن نگاه می‌کنیم، می‌بینیم در بیش از هزار آیه، خداوند متعال بر نماز تأکید کرده است، بنابراین شایسته نیست پس از ۴۶ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، همچنان جلسات ما فقط حول محور اهمیت نماز باشد.

وی افزود: در حوزه دانش‌آموزی، این جلسات باید به‌عنوان اتاق فکر عمل کرده و ضمن آسیب‌شناسی دقیق، راهکار‌های نوینی برای تبیین فرهنگ نماز ارائه دهند؛ فرهنگی که نه‌تنها عبادت، بلکه مفاهیمی، چون مسئولیت‌پذیری، کار گروهی، آداب بهداشتی، حق‌الناس و سایر آموزه‌های زندگی را نیز در خود دارد.

کلبادی‌نژاد با بیان اینکه نگاه خانواده‌ها نیز باید نسبت به نماز تغییر کند، گفت: نباید دانش‌آموزی که در مدرسه آموزش نماز می‌بیند، از اقامه آن در خانه خجالت بکشد. ما باید تناقضات موجود در جامعه را بپذیریم و برای آنها برنامه‌ریزی کنیم تا به سیاست‌گذاری و اجرای دقیق فعالیت‌ها برسیم.

وی با اشاره به اینکه تنها برنامه اصلی حوزه پرورشی در سال جدید، احیای نماز است، اظهار کرد: سایر فعالیت‌ها در جای خود مهم هستند، اما همه آنها باید ذیل این رویکرد تعریف شوند. قصد داریم در قالب جلسات متعدد، مدیران مدارس را از گلوگاه تا رامسر توانمندسازی کنیم تا رویکرد آموزش خانواده نیز در همین مسیر باشد.

مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران افزود: تنها یک فعالیت محوری از مدیران می‌خواهیم و آن هم اهتمام ویژه به فرهنگ نماز است. اگر مدرسه‌ای در برخی فعالیت‌ها مانند سرود کوتاهی کند، قابل‌قبول است، اما در حوزه نماز، کم‌کاری پذیرفتنی نیست. برنامه‌ریزی، تشویق و خلاقیت در اجرای این رویکرد نقش مؤثری خواهد داشت.

وی در پایان از اجرای پایلوت «طرح تنزیل» ویژه آموزش قرآن در مقطع ابتدایی خبر داد و گفت: این طرح با هدف روان‌خوانی قرآن و تربیت همه معلمان ابتدایی به‌عنوان مربی قرآن در پنج شهر استان اجرا خواهد شد تا دانش‌آموزان نیز در مسیر آموزش‌های قرآنی، به مراحل بالای علمی و معنوی دست یابند.

انتهای پیام/

 

 

خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار