دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۳۸۶۳
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۴

نشانگر‌های رنگی تغذیه‌ای روی محصولات نشانه چیست؟

مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بیان توضیحاتی درباره ‏نشانگر‌های رنگی تغذیه‌ای روی برچسب محصولات خوراکی پرداخت.

به گزارش آوای خزر، کیانوش جهانپور مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در صفحه توئیتر خود نوشت:

"نشانگر‌های رنگی تغذیه‌ای روی برچسب محصولات خوراکی با هدف افزایش آگاهی مصرف کننده، اصلاح ‎الگوی مصرف و کمک به مصرف کننده در شناسایی ویژگی‌های تغذیه‌ای محصول غذایی تدوین شده است تا مصرف کننده با توجه به شرایط جسمی و نیازهایش، انتخاب آگاهانه در راستای حفظ و ارتقای ‎سلامت خود و جامعه داشته باشد."

نشانگرهای رنگی تغذیه ای روی محصولات نشانه چیست؟

برچسب های تغذیه ای روی محصولات خوراکی

نشانگرهای رنگی تغذیه ای روی محصولات نشانه چیست؟

نشانگرهای رنگی تغذیه ای روی محصولات نشانه چیست؟

 

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها